Servicii de curățare cu gheață carbonică

Sablarea cu CO2 este non-toxica si precisa. Este singura metoda de curatare industriala rapidă, 100% ecologica care asigura eficienta maxima si nu afecteaza suprafata curatata. Prin această metoda se elimina doar rezidurile lasand suprafetele mai curate decat prin orice altă metoda. Nu presupune utilizarea de solventi chimici ori materiale abrazive toxice.

Gheata carbonica este un material forma solidă cauzată de depunerea de gaz carbonic sub presiune. Aceasta poate fi folosită pentru a răcori băuturi și alimente sau pentru a produce efecte speciale în producțiile de film. Gheața carbonică se poate obține prin înghețarea gazului carbonic sub presiune sau prin amestecarea gazului carbonic cu apă, sub presiune.

Gheata carbonica este folosita in procesul de curatare, inlaturand murdaria si grasimea din produsele alimentare si non-alimentare. Acesta poate fi folosita pentru a curata si dezinfecta suprafetele, echipamentele si chiar animalele. Gheata carbonica poate fi, de asemenea, utilizata pentru a curata si dezinfecta piscinele si spatiile de joaca. Acest produs poate fi folosit si pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor din bucatarie si chiar a alimentelor. Gheata carbonica poate fi folosita si pentru curatarea si dezinfectarea produselor din materiale textile.

Gheata carbonica poate fi folosita si pentru a curata si dezinfecta inclusiv spatii inchise, cum ar fi cele de depozitare. Acesta poate fi folosit pentru a curata si dezinfecta echipamentele de protectie individuala (EPI)

FOLOSIM CELE MAI NOI TEHNOLOGII

Karcher - IB 10/8 L2P

Folosim cele mai noi si performante echipamente de la unul dintre furnizorii reputati in domeniul curatarii cu gheata carbonica. Utilizarea echipamentelor noi, de ultima generatie garanteaza obtinerea unor rezultate exceptionale.

Aparatul de curatare cu gheata carbonica Karcher IB 10/8 L2P, 1.0 KW, 0.7 - 10 bar este primul blaster de gheata uscata din lume cu productie integrata de gheata uscata din CO2 lichid.

Perfect pentru aplicatii de curatare pe termen scurt, fara logistica complicata.

Datorita unui proces inovator, peletele de gheata uscata sunt fabricate din CO₂ lichid atunci cand este necesar - L2P inseamna „Liquid-to-Pellet”.

MEREU GATA SA ITI FIM DE AJUTOR

Solicită oferta


© 2023 Atelierele Dogaru - Toate drepturile rezervate